Lunch menu
RESERVATIE GEWENST
03/12 tem 06/12
Pompoensoep
_______________
Vispannetje
€ 27
Te verkrijgen van woensdagmiddag tem zaterdagmiddag
12u - 14u
Côte a l'os menu
Garnaalkroketjes
of rundscarpaccio
________________
Côte à l'os (per 2)
of zeetong mits suppl.
________________
Crème brûlée
Menu per tafel, vanaf 2 personen
€ 67 pp
FEESTDAGEN
KERSTAVOND 2025
Glaasje bubbels met hapjes
---
Drie voorgerechtjes
Kreeft-oester-mosseltjes
---
Pompoencrème met copa
---
Sorbet
---
Hertenkalffilet met boschampignons
---
Dessert van de kerstman
---
Koffie met mignardises
Menu van apéro tot koffie met aangepaste dranken:
107 euro per persoon
We starten om 19.00u stipt.
Reservatie is geldig na overschrijving van 50 euro per persoon op
BE62 0689 5612 2761
KERSTDAG 2025
Glaasje bubbels met hapjes
---
Pompoencrème met copa
---
Gegratineerde zeewolf met prei
---
Sorbet
---
Hertenkalffilet met boschampignons
---
Dessert van de kerstman
---
Koffie met mignardises
Menu van apéro tot koffie zonder aangepaste dranken:
85 euro per persoon
Menu van apéro tot koffie met aangepaste dranken:
99 euro per persoon
Reservatie is geldig na overschrijving van 50 euro per persoon op
BE62 0689 5612 2761
OUDEJAARSAVOND 2025
VOLZET
Glaasje bubbels met hapjes
---
Drie voorgerechtjes
Kreeft – oester - mosseltjes
---
Pompoencrème met copa
---
Gegratineerde zeewolf met prei
---
Sorbet
---
Hertenkalffilet met boschampignons
---
Spetterend eindejaarsdessert ‘Barbaras’
---
Glaasje Champagne om middernacht
VOLZET
Menukaart
COTE A L’OS | WIT BLAUW 1.1KG | 2 PERSONEN
FILET PUR +- 250GR | OSSENHAAS MAGER
RIB EYE +- 350GR | VET MARMERING
RIB EYE +- 700GR | 2 PERSONEN suggestie
SIMMENTAL "SUPERIOR" | COTE A L'OS |1KG | 2 PERSONEN
CHAMPIGNONSAUS| PEPERSAUS
STEAK TARTAAR
BONELESS RIBS | ZOET GELAKT
VOL AU VENT VAN POLDERKIP
VARKENSWANGETJES MET KASTEELBIER ROUGE
VIS
ZEETONG MEUNIÈRE
SCAMPI BROCHETTE | VERSE TARTAAR