Lunch menu 

RESERVATIE GEWENST

 

03/12  tem 06/12

 

Pompoensoep
_______________

Vispannetje

                                                                                   € 27                 

 

Te verkrijgen van woensdagmiddag tem zaterdagmiddag
12u - 14u

Côte a l'os menu 

 

 

Garnaalkroketjes
of rundscarpaccio
________________

Côte à l'os (per 2)
of zeetong mits suppl.
________________

Crème brûlée

    Menu per tafel, vanaf 2 personen     
                                                                                   € 67 pp                   

 

 

FEESTDAGEN

KERSTAVOND 2025

 

Glaasje bubbels met hapjes

---

Drie voorgerechtjes

Kreeft-oester-mosseltjes

---

Pompoencrème met copa

---

Sorbet

---

Hertenkalffilet met boschampignons

---

Dessert van de kerstman

---

Koffie met mignardises

 

Menu van apéro tot koffie met aangepaste dranken:
107 euro per persoon

We starten om 19.00u stipt.

Reservatie is geldig na overschrijving van 50 euro per persoon op
BE62 0689 5612 2761

KERSTDAG 2025

 

Glaasje bubbels met hapjes

---

Pompoencrème met copa

---

Gegratineerde zeewolf met prei

---

Sorbet

---

Hertenkalffilet met boschampignons

---

Dessert van de kerstman

---

Koffie met mignardises

 

 

Menu van apéro tot koffie zonder aangepaste dranken:
85 euro per persoon

Menu van apéro tot koffie met aangepaste dranken:
99 euro per persoon

Reservatie is geldig na overschrijving van 50 euro per persoon op
BE62 0689 5612 2761

OUDEJAARSAVOND 2025

 VOLZET

Glaasje bubbels met hapjes

---

Drie voorgerechtjes

Kreeft – oester - mosseltjes

---

Pompoencrème met copa

---

Gegratineerde zeewolf met prei

---

Sorbet

---

Hertenkalffilet met boschampignons

---

Spetterend eindejaarsdessert ‘Barbaras’

---

Glaasje Champagne om middernacht

VOLZET

 

Menukaart

 

 

COTE A L’OS | WIT BLAUW 1.1KG | 2 PERSONEN

FILET PUR +- 250GR | OSSENHAAS  MAGER

RIB EYE +- 350GR | VET MARMERING

RIB EYE +- 700GR | 2 PERSONEN suggestie

SIMMENTAL "SUPERIOR" | COTE A L'OS |1KG | 2 PERSONEN

        CHAMPIGNONSAUS| PEPERSAUS

STEAK TARTAAR

BONELESS RIBS | ZOET GELAKT

VOL AU VENT VAN POLDERKIP

VARKENSWANGETJES MET KASTEELBIER ROUGE

 

VIS

ZEETONG MEUNIÈRE

SCAMPI BROCHETTE | VERSE TARTAAR